Over ons

Wij zijn een enthousiaste en leergierige groep WordPress gebruikers die maandelijks samenkomen. Op elke tweede donderdag van de maand wordt er een bijeenkomst georganiseerd die wordt bezocht door een wisselend aantal mensen met heel diverse interesses. Kom en bespreek problemen, ideeën, geweldige noviteiten, vette websites en andere WordPress gerelateerde dingen.

Opzet van de bijeenkomsten

Vaak nodigen we een spreker uit die ons iets komt vertellen over een actueel thema. We proberen een mix te verzorgen van afwisselende onderwerpen zodat we een breed publiek aanspreken. Mocht je dat graag willen en hulp nodig hebben schroom dan niet om een van de andere deelnemers te vragen. Tijdens het tweede deel van deze avonden is hier volop gelegenheid voor.

Leren van elkaar

Er is zoveel wat we kunnen leren van elkaar. Je hoeft geen expert te zijn om hierbij aan te sluiten. We gaan uit van respect en vriendelijkheid.

Organisatie

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Erik Joling, Jan Willem Oostendorp en Piet Wolthaar. Zij doen dit uit enthousiasme en om iets terug te doen voor de WordPress gemeenschap.

Volgende bijeenkomst? Aanmelden?

We hanteren een vast ritme van elke tweede donderdag van de maand. Voor het programma en voor het aanmelden verwijzen je graag door naar de WordPress Meetup Zwolle pagina op meetup.com.