Categorieën
bijeenkomsten

Meetup september 2021

De start van een nieuw seizoen WordPress meetups in Zwolle. En wat voor start!

Niels de Blaauw (WordPress, Twitter, Level Level) gaf een informatieve en interessante presentatie over het inschatten van projecten. Je kon merken dat het een punt van aandacht is bij zijn werkgever en dat hij er ervaring mee heeft. Verschillende inschattingsstrategiën werden behandeld. Denk aan de Bottom-Up analyse, Planning poker en 3 point estimate/PERT. Niels was interactief tijdens zijn lezing, en er werd vanuit het vijftientallige publiek enthousiast meegedacht en vragen gesteld.

De tweede helft van de avond hebben we zoals gewoonlijk open en vrij ingevuld: napraten over de presentatie, bijpraten met mede-WordPressers en hulp/advies.

Na afloop hebben we met de helft van de groep nog een drankje gedaan in de binnenstad. Genietend van de warme zomeravond was het een passende afsluiter van een mooie bijeenkomst.

Zie de slides van de presentatie.

Locatie beschikbaar gesteld door Stadkamer en het bedankje voor de spreker door het Zwolse Balletjeshuis.

Foto’s door Marcel Bootsman.

Door Erik Joling

Sinds 2010 enthousiast over WordPress. Ik haal plezier uit verbinden en kennis delen. Mijn vak als WordPress webdesigner & developer beoefen ik onder de naam Ejoweb. Mijn persoonlijke site is erik.joling.me.