Categorieën
bijeenkomsten

Meetup maart 2023

Tijdens deze avond hebben we twee nieuwe vormen van kennisdelen uitgeprobeerd: een gezamenlijk gesprek rondom een specifiek thema en het WordPress Repaircafé.

Groepsgesprek

De gedachte achter het gezamenlijke gesprek is dat iedereen wel iets in te brengen heeft: vragen, antwoorden, ervaringen. Ditmaal hebben we het gehad over backups: Wat is een backup? Waarom is het handig een backup te hebben en en hoe maakt je een backup? We willen het levendige gesprek uiteindelijk verwerken tot een kennisbank-artikel die iedereen mag gebruiken.

WordPress Repaircafé

Het WordPress Repaircafé is stiekem niet helemaal nieuw. Wij organiseren al geregeld Hulp & Advies met betrekking tot WordPress. Maar geïnspireerd door andere meetups hebben we er deze hippe naam aan gegeven. En ook onder deze naam hebben we elkaar weer zo goed als we kunnen op weg proberen te helpen 🙂

Door Erik Joling

Sinds 2010 enthousiast over WordPress. Ik haal plezier uit verbinden en kennis delen. Mijn vak als WordPress webdesigner & developer beoefen ik onder de naam Ejoweb. Mijn persoonlijke site is erik.joling.me.